Full color sign en printing

Onze Roland SP-300V is een groot formaat print- en snijplotter. Hiermee zijn we in staat om foto-realistische afdrukken te maken, zoals flexfolie voor textiel, stickers, fotopapier of canvas, met een maximale breedte van 30″(76 cm).

 

Onze OKI Pro9420WT is een A3 full colour laser Led met wit printer. Geschikt om de fijnste details te maken voor o.a. T-Shirts, Hoodies, Tights, Bandana’s, Polsbandjes e.d.

Onze Roland VersaCamm 1 Pro is een 50″ (128 cm) groot formaat snijplotter. Flexfolie is uitermate geschikt voor het maken van logo’s op kleding die mee moet rekken met de stof. T-Shirts, Hoodies, Tights, Bandana’s, Polsbandjes, Tassen. Tevens geschikt voor het maken van Reclame-borden, Banners e.d. De mogelijkheden zijn enorm.

Nieuw bij De-Wisselsprong; Epson DTF printing.

Kort gezegd printen wij uw designs op een transparante PET-folie met een speciale DTF printer. De RIP Software zorgt ervoor dat de designs in spiegelbeeld worden geprint en de print wordt afgedekt met een witte laag inkt. Vervolgens wordt een speciale lijmpoeder met een schudmachine over de witte inkt verdeeld. Deze DTF poeder blijft alleen zitten op de plekken waar ook daadwerkelijk is geprint. Vervolgens gaat de gepoederde transfer door de DTF heater. Dit zorgt ervoor dat de poeder smelt en klaar is om aangebracht te worden op textiel. De transfer is nu klaar en kan met een transferpers worden aangebracht op allerlei materialen zoals katoen, spijkerstof, polyester, leder en zelfs karton.

Bedrukking voor jouw club nodig? Informeer naar de mogelijkheden.