Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden:

Bestellingen worden verzonden via MyParcel en PostNL en worden doorgaans binnen drie werkdagen na bijschrijving afgeleverd. De verzendkosten bedragen voor Nederland Eur.4.50 en voor EURO ZONE 1 Eur. 7.95. Pakketzendingen worden bij u aan de deur aangeboden. U kunt uw pakket volgen via de barcode die wij aan u verstrekken op www.tracktrace.nl. Het komt voor dat er door calamiteiten of fouten in het verzendproces een pakje later  bezorgd wordt. We kunnen daarom verzending binnen drie werkdagen niet garanderen. Alleen op uitdrukkelijke wens van de klant kan een pakje als brievenbuspost  voor Eur. 2.- verzonden worden. Het risico van verlies is dan geheel voor de klant.

Zichttermijn van 14 dagen.

De bedenktijd is een periode waarin u kunt beslissen dat u het product toch niet wilt kopen. U kunt het dan zonder opgaaf van reden terugsturen. Als u binnen de bedenktijd een product terugstuurt, dan wordt uw bestelling door ons gecrediteerd, exclusief eventuele verzendkosten. Neemt u a.u.b. wel vooraf contact met ons op en vermeldt duidelijk uw bestelnummer en uw bankgegevens. Zorgt u a.u.b. voor een bewijs van verzending. U bent er bij een retourzending verantwoordelijk voor dat het artikel bij ons aan komt. Als u een bewijs van verzending heeft en het artikel raakt zoek bij de post, dan kunt u een claim indienen bij uw pakketdienst.

Betaling

U kunt het bedrag van uw bestelling direct bij uw bestelling betalen via iDEAL, of overmaken op Rabo rekening IBAN: NL40 RABO010.35794 27 t.n.v De-Wisselsprong te Aalten, o.v.v. het ordernummer. U kunt bij ons veilig betalen via uw eigen bank, met Creditcard of via de beveiligde pagina van PayPal ( paypal@de-wisselsprong.nl). U kunt uw bestelling natuurlijk ook komen afhalen in Aalten. Indien uw betaling niet binnen 8 dagen is voldaan, dan wordt de order door ons geannuleerd.

Wasvoorschriften

Turnpakjes zijn meestal gemaakt van speciale stoffen en moeten met zorg behandeld worden. Volgt u de wasvoorschriften en u heeft lang plezier van uw aankoop. Wij kunnen geen garantie geven op verkeerd gewassen pakjes. Garantiebepalingen gelden alleen als deze wasvoorschriften zijn nageleeft. Wij kunnen pakjes bij onze fabrikanten laten beoordelen.

Klachtenprocedure

Indien u producten in beschadigde toestand ontvangt, dan wel producten ontvangt die niet voldoen aan de kwaliteitseisen die aan het
desbetreffende product gesteld mogen worden, verzoeken wij u dit binnen 7 dagen aan ons kenbaar te maken. Hiertoe kunt u contact met ons opnemen via e-mail ( info@de-wisselsprong.nl). Er wordt dan voor gezorgd dat uw klacht zo goed mogelijk, en in ieder geval binnen 7 dagen, afgehandeld wordt.